Floorcupem to rozhodně nekončí!

Datum vydání: 16. 04. 2024 13:27:00 | Autor: admin | Kategorie: Florbal

Vytisknout

Na začátku března jsme uspořádali dříve tradiční CL Sport Floorcup. Návrat k turnaji amatérských florbalistů, kteří si jednoduše chtějí zahrát. Skvělá účast, perfektní atmosféra a hromada pozitivní energie pro další sportovní události.

V krvi nám kolují branky, body, vteřiny a všichni sportovci nejen z Českolipska jsou naše krevní skupina. Právě proto byl Floorcup jen začátkem sportovního roku. K pořádání sportovních akcí přistupujeme trochu jinak než ostatní, ale jde nám o to samé. Bavit se sportem a nejen profesionálním, ale především amatérským. Díky naším partnerům jste mohli sledovat výsledky floorcupu online odkudkoliv díky našemu vlastnímu výsledkovému systému, nechyběla ani hudba, moderátor, fotky, video a spousta zábavy.

V podobném duchu pro vás chystáme i další dva atletické závody. Tím prvním bude CL Sport High Jump v Jablonném v Podještědí v pátek 21. června. Závod ve skoku vysokém, který nabídne po technické stránce to samé co Floorcup, včetně speciálních diplomů a samozřejmě chystáme i další překvapení. Závod je určen pro všechny sportovce a pěvně věříme, že kromě kvalitních výkonů uvidíme i silné startovní pole nadšenců. Více informací naleznete v sekci High Jump.

Skokem do výšky atletikou rozhodně nekončíme. 20. a 21. července nás čeká již tradiční Desetiboj dvojic, který opět proběhne na městském stadionu u Ploučnice v České Lípě. I zde chystáme spoustu novinek, ale ty si ještě necháme chvilku pro sebe.

Pokud je na Českolipsku sportovní událost, která Vám chybí nebo sami něco pořádáte a chcete s námi spojit síly, neváhejte nás kontaktovat ať už na sociálních sítích nebo na e-mail: admin@clsport.cz 


Reklama

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!