Tenisová rodina zahajuje jarní a letní sezónu 2020

Datum vydání: 26. 04. 2020 17:33:00 | Autor: admin | Kategorie: Tenis

Vytisknout

Jaro je v plném proudu a pro všechny příznivce začíná zlaté období. Toho jsou si vědomi i ve spolku Tenisová rodina a přinášejí vám hned spoustu možností si zahrát. A co si pro vás připravily? 

Dlouhodobé turnaje hrané na 2 vítězné sety zahájí turnaj Ploučka Open 2020 – dvouhra muži. Uzávěrka přihlášek je v neděli 24.5.2020. Turnaj má základní herní formát základní skupiny + pavouk play off. V základní skupině si zahrajete několik soutěžních zápasů a poté Vás čeká vyřazovací pavouk play off, který určí celkového vítěze turnaje. Ploučka Open ale není jediný dlouhodobý turnaj pro mužskou dvouhru. V průběhu turnaje Ploučka Open se po ukončení jeho 1. kola play off hráči rozdělí na 2 výkonnostní skupiny. Vítězové si zahrají elitní Turnaj Borců. Poražení si zahrají turnaj Ploučka Cup. Tím má každý hráč zajištěn dostatek soutěžních zápasů v rámci jarní a letní sezóny 2020 a k tomu ještě 2 možnosti zahrát si o trofeje a o body do žebříčku. Využijte možnost zahrát si dlouhodobé turnaje. Zápasy se soupeři si domlouváte podle svého volného času v pracovních i víkendových dnech. Každý zápas v dlouhodobých turnajích se hraje o body do žebříčku. Zápasy Vám tak poskytnou pravý soutěžní adrenalin. V rámci jednodenních turnajů si pro Vás ve spolupráci s areály ve Cvikově a v Okrouhlé připravili zcela unikátní turnajovou sérii pod názvem Tennis Family Tour. 

Domluvili celkem 7 jednodenních turnajů z toho je 6 v mužském deblu a 1x v mužském singlu a 1x ve čtyřhře ženy. Namátkou uvedu 3 významné turnaje. Sezónu jednodenních turnajů zahajujeme v sobotu 27.6.2020 od 9:00 hodin v areálu ve Cvikově. Turnaj se stane součástí cvikovských sportovních her.  V areálu U Ploučnice v České Lípě se uskuteční v sobotu 29.8.2020 od 9:00 hodin hned 2 turnaje najednou – mužská a ženská čtyřhra s využitím všech 8 antukových kurtů.  Na posledním mužském deblovém turnaji v sobotu 26.9.2020 v areálu Okrouhlá vyhlásíme konečné pořadí všech zúčastněných párů. Věcné ceny si pak na konci sezóny převezme 10 nejlepších párů z celé mužské deblové série. Hodnotu úspěchu zvyšuje fakt, že mužská deblová série se hraje jak na antuce, tak na umělém povrchu. O to větší výzvou bude pro všechny přihlášené páry v takové sérii uspět. V areálu u Ploučnice v České Lípě se v sobotu 11.7.2020 od 9:00 hodin kromě turnaje v mužské a ženské čtyřhře odehraje také zcela ojedinělý a vysoce prestižní Grandslam v mužské dvouhře určený pro 32 hráčů a za využití všech 8 antukových kurtů. Turnaj je tak velkou výzvou pro všechny vyznavače singlu ukázat svoje kvality a převést svůj nejlepší možný výkon. Prestiž turnaje zvyšuje fakt, že na všechny účastníky čeká v turnaji 5 – 7 soutěžních zápasů na 1 vítězný set. 

Celá turnajová soutěžní série pod názvem Tennis Family Tour má atraktivní formát a pro rekreační tenisty a tenistky určitě velkou přitažlivost. Přijďte si zahrát naše dlouhodobé i jednodenní turnaje. Těšíme se na každého z Vás. Organizační styl našich turnajů neustále každým rokem vylepšujeme. Letos přineseme do turnajů některé moderní organizační prvky, např. online zapisování výsledků, které zpřesní, a ještě více zatraktivní naše turnaje. Hráči i hráčky našich turnajů tak mají připravený pestrý a atraktivní turnajový program. Ať už si zahrajete naše dlouhodobé nebo jednodenní turnaje, užijete si pravý soutěžní adrenalin. Navíc potkáte řadu skvělých a velmi sympatických lidí a navážete nové známosti a kontakty. A přátel není nikdy dost! Přijďte si určitě zahrát. Za celý spolek Tenisová rodina a za všechny 3 spolupracující areály ve Cvikově, v České Lípě U Ploučnice a v Okrouhlé Vás zve Zdeněk Hykš. Všechny informace najdete na stránkách www.tennisfamilly.com.

Autor: Zdeněk Hykš

Edit: Redakce CL Sport

Fotografie: https://cdn-cms.f-static.net/uploads/2602834/2000_5e64b9c34d726.jpg (https://www.tennisfamilly.com/aktu%C3%A1ln%C4%9B-odehran%C3%A9-turnaje-rok-2020/item-id-5e64b9c439102)

Ilustrační foto

Reklama

Apple Watch 9

Hodinky Apple Watch ti pomůžou udělat každý den něco pro tvé zdraví.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!