Žijte sportem s CL Sportem i v roce 2024

Datum vydání: 22. 01. 2024 16:34:00 | Autor: admin | Kategorie: Atletika

Vytisknout

Výměna sportovců a Desetiboj dvojic, to jsou akce, které z loňska a předchozích let dobře znáte. Ale máme tu nový rok a nový kalendář, takže je na čase odhalit pár novinek, na kterých už nějakou dobu pracujeme.

CL Sport Floorcup návrat k florbalu

Naše předvánoční turnaje ve florbale si mnozí z vás ještě dobře pamatují. A protože se nám začali hromadit zprávy: „Kdy zas bude Floorcup?“ Tak bylo na čase začít jednat. S radostí můžeme oznámit, že v sobotu 2. března nás čeká další CL Sport Floorcup a jak jinak než na gymnáziu v České Lípě. Registrace už jsou v plném proudu a rozhodně neváhejte, kapacita je 12 týmů. Kromě spousty zábavy chystáme i pořádné ceny pro vítěze a nejen pro ně. Žádný tým neodejde s prázdnou, takže neváhejte dokud je ještě místo.

Více info o turnaji

I atletika může být pořádná show – CL Sport High Jump v Jablonném v Podještědí

Většina našich akcí cílí na amatérské sportovce, ale CL Sport High Jump bude menší výjimkou. Samozřejmě přihlášky budou otevřeny pro všechny atlety, ale věříme, že tato akce nebude jen zážitek pro závodníky, ale i pořádná podívaná pro diváky. Aktuálně jsme ještě ve fázi jednání, ale už teď můžeme naťuknout, že cílíme na termín pátek 21. června. Tento výškařský meeting proběhne ve spolupráci s atletickým oddílem v Jablonném v Podještědí, protože bez atletického oddílu, bychom nemohli připravit plnohodnotný atletický meeting. A na co se můžete těšit? Samozřejmě na skvělé výškařské výkony, ale také na pořádnou show s moderátorem, hudbou a pokud náhodou nebudete moci být na místě, chystáme i live stream celé akce.

Desetiboj dvojic – Sporty pro jednotlivce jsou lepší ve dvou

Pro letošní léto plánujeme už 3. ročník Desetiboje dvojic, konkrétně pokukujeme po víkendu 20. - 21. července. Akce pro všechny nadšené sportovce, nejen atlety, nepřinese příliš změn. Systém soutěže tří kategorií, muži, ženy a smíšené dvojice se ukázal jako ideální a chceme pouze posunout propagaci, ceny pro vítěze a závodnický komfort. Letos plánujeme připravit originální trička pro závodníky, speciální kalendář Desetiboje dvojic a možná ještě jednu novinku, kterou chystáme už druhým rokem.

Výměna sportovců je zábava pro všechny

Soutěž Výměna sportovců má ambice pokračovat i v letošním roce, bohužel na Českolipsku není mnoho sportovců, kteří by měli odvahu vyzkoušet něco nového. Možnost přihlásit se do letošní Výměny sportovců je stále k dispozici a prozradíme jen, že letos bude opět všechno jinak.

Reklama

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!