Moderátorka Míša: Byli jsme sehraná parta, ale občas se to zvrtlo!

Datum vydání: 30. 08. 2023 18:00:00 | Autor: admin | Kategorie: Video

Vytisknout

Za pár dní začíná nový ročník Výměny sportovců v novém formátu. Letos celou soutěží provádí Michaela Plešingerová, která se minulého ročníku účastnila jako jeden z hlavních porotců. Na její pohled na celou soutěž jsme se zeptali v krátkém rozhovoru.

V minulém ročníku jsi sledovala pouze hotové díly a letos jsi si soutěž mohla užít rovnou v centru dění, co pro tebe bylo náročnější? Rozhodovat o postupu nebo absolvovat všechna natáčení?

Tak rozhodně rozhodovat o postupu v minulém ročníku. Většinu účastníků vždy osobně znám a je tak těžké být nestranná. Jako moderátorka jsem si hlavně celou soutěž užila úplně jinak a o to víc oceňuji všechny soutěžící, protože si třeba u sebe neumím představit, zkusit si po krátkém tréninku jiný obor, než je fotografie. I když teď si protiřečím, protože do moderování jsem skočila taky "na ostro". Tímto prosím diváky o shovívavost.

Posledním vítězem byl Jan Broschinský, utkvělo ti něco v paměti z jeho cesty za vítězstvím?

Rozhodně Honzovo neskutečné nasazení, ale znám ho, takže vím, že do všeho jde na 100%. Jeho účast v soutěži doteď považuji za legendární . Šel do něčeho, z čeho by spousta chlapů rychle vycouvala, a ještě si to dokázal užít a pobavit diváky. A pořád u toho byl za frajera, protože jediný v historii soutěže svojí soupeřce donesl kytku, no dobře k narozeninám…, ale všechny nás to dostalo.

Výměna sportovců pro účastníky nikdy nebyla o rivalitě, ale o nových zážitcích a spojování rozdílných sportů. Jak jsi si ty užila atmosféru celé soutěže, jak to probíhalo na place?

No myslím, že to všichni uvidí v po titulkových scénách. Musím říct, že jsme velmi brzy byli sehraná parta. Bylo skvělé, jak si všichni pomáhali. Pevně doufám, že pohoda, která byla při natáčení se přenese i na diváky a ocení, jak se s tím soutěžící letos poprali. Hlavně pro kluky to musel být záhul, protože věřím, že by je ani ve snu nenapadlo, že si někdy vyzkouší Pole Dance tyč.

V letošním ročníku máme tři sporty, Pole Dance, Spartan race a atletiku. Nechyběli ti zde tradiční českolipské sporty jako je fotbal, florbal nebo házená?

Tak myslím, že to bude naopak příjemná změna. Hlavně z úhlu pohledu diváka, kdy výše zmiňované sporty přeci jen asi i většina lidí zkoušela, ví, co obnáší. Tady přinášíme náhled sportů, se kterými se většina lidí nepotká každý den, a to běžně ani z médií, snad s výjimkou atletiky. Takže myslím, že to tak bude divácky atraktivní.

Oproti původnímu plánu jsi se na place dozvěděla, že budeš celou soutěž moderovat sama. Bylo to pro tebe hodně náročné, muset v minutě přepnout a improvizovat víc, než bylo v plánu?

Tobě je líto, že zatím nepadla žádná sprostá slova, viď. Tak zkusím odpovědět neutrálně a diplomaticky, že nezbývá než pevně doufat, že to nebude vidět. Ale raději přidám varování pro diváky, že shlédnutí bude jen na vlastní nebezpečí.

Reklama

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!