Necelý měsíc do startu Výměny sportovců!

Datum vydání: 05. 08. 2023 18:00:00 | Autor: admin | Kategorie: Video

Vytisknout

Od 4. září nás čeká už třetí hledání univerzálního sportovce Českolipska. Nový ročník Výměny sportovců proběhne v novém modelu, kdy pro všechny soutěžící přinášíme ještě víc možností vyzkoušet něco nového. Kromě klasických duelů čeká soutěžící 3 společné tréninky a jedna speciální výzva na závěr. A na co a především na koho se můžete těšit?

Pozvání do naší soutěže přijali Valentina Helebrandtová za Pole Dance, Lukáš Gaľa za Spartan Race a Štěpán Pícha za Atletiku. Celou soutěží vás bude provázet fotografka Michaela Plešingerová. Vy, naši diváci, pak budete hlavním porotcem naší soutěže. Pomocí hlasování na Facebooku CLSportu budete moci rozhodnout, kterému soutěžícímu šel trénink lépe. V každém díle tak rozdáme soutěžícím dva body. Jeden bod za hlasy diváků a jeden bod od trenéra. Které termíny si máte poznamenat do kalendáře?

4. září – Spartan Race

Lukáš Gaľa se postaví do role trenéra a připraví si speciální trať pro Valentinu se Štěpánem. Komu se bude dařit lépe? Jaký bude Lukáš trenér a co rád popíjí se dozvíte v prvním díle na našem webu.

11. září – Pole Dance

Jediná slečna v soutěži Valentina Helebrandtová si připraví trénink v Pole Dancu, kde se pokusí naučit Štěpána s Lukášem pár gymnastických prvků na pole dancové tyči. Kolikrát si kluci namleli? Jaká byla Valentina trenérka a jestli jí chutná pizza Hawai? To vše a mnohem víc se dozvíte v druhém díle.

18. září – Atletika

Štěpán Pícha si připraví trénink ve kterém zjistíme že není tyč jako tyč. Valentina a Lukáš si vyzkouší skok o tyči. Kdo může pomýšlet na kariéru v atletice? Jak seděla Štěpánovi role trénera a má radši Blondýnky nebo Brunetky? Nejen to se dozvíte ve třetím díle Výměny sportovců.

25. září – Speciální bonus

Tak jako v posledním ročníku čekala finalisty Výměny speciální Spartanská dráha, tak i letos jsme si pro soutěžící museli připravit něco extra. Můžeme jen nastínit, že výjimečně jsme netestovali jejich fyzické dovednosti, ale odvahu. Jaký zážitek si naši soutěžící odnesli se dozvíte v posledním díle.

Reklama

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!