CL Sport Futsal Cup – zkoušíme turnaj na trávě!

Datum vydání: 28. 05. 2020 09:38:00 | Autor: admin | Kategorie: Futsal

Vytisknout

V neděli 5. července se uskuteční historicky první CL Sport Futsal Cup na travnatém hřišti u Gymnázia v České Lípě. Travnatá plocha umožňuje vytvořit dvě futsalová hřiště, díky tomu je kapacita turnaje 24 týmů. Turnaj nabízí spoustu zábavy pro všechny. Hrát se nebude jen na hřišti, ale připravujeme i chillout zónu, kde si budou moci hráči zahrát Fifu 20, občerstvit se chlazenými nápoji a grilovaným jídlem.

Nejedná se o momentální nápad, ačkoliv aktuální situace nás popohnala k jeho realizaci. Již před 7 lety se uskutečnil první GymCL Floorcup. Malý florbalový turnaj před Vánoci na Gymnáziu. Po 5 letech jsme k Floorcupu přidali i Futsal Cup, u kterého jsme už vloni dokázali naplnit kapacitu turnaje. Venkovní turnaj byl naším snem už delší dobu, a to jak futsalový, tak i florbalový. Když se letos kvůli nouzovému stavu začaly rušit sportovní akce, posunulo nás to k uspořádání venkovní akce. A ve chvíli, kdy se začali opatření uvolňovat, začali jsme jednat.

Turnaj přináší spoustu novinek a vylepšení. Už vloni jsme v zimních turnajích představili náš nový online výsledkový systém. V systému mohou hráči a fanoušci sledovat aktuální výsledky i kompletní rozlosování zápasů. Stejně jako v zimě, i v tomto turnaji budou mít týmy složené alespoň z 80% studenty gymnázia startovné zdarma. Pro všechny ostatní týmy platí startovné 600 Kč za tým.

Registrace jsou již v plném proudu, ale neotálejte dlouho, spuštěné jsou do 28. 6. nebo do naplnění kapacity. Pro více novinek sledujte událost na Facebooku.

Reklama

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!