Desetiboj dvojic už podruhé za námi

https://clsport.cz/index.php?a=clanek&id=72

Kategorie: Atletika
Datum vydání: 17. 07. 2023 13:30:00

O víkendu 8. a 9. července proběhl v České Lípě na městském stadionu již druhý ročník desetiboje dvojic. Unikátní atletický závod vhodný pro všechny nadšené sportovce. V průběhu akce padlo opět několik velmi kvalitních individuálních výkonů, ale pro většinu to bylo především o společném překonávání výzev. Kompletní výsledky naleznete v sekci Desetiboj dvojic.

Ze strany pořadatelů panuje celková spokojenost s průběhem akce a spousta nové energie pro příští ročník, jehož termín se již pomalu rýsuje. A i přes skromnější startovní pole lze pozorovat posun kupředu oproti prvnímu ročníku. Do dalšího roku je opět v plánu cílit především na nadšené sportovce. Což se v nejbližší době měnit nebude, dle vyjádření hlavního pořadatele Milo Svitáka: „Rádi bychom Desetiboj dvojic měli jak pro zkušenější atlety, tak i nadšence, ale bohužel havarijní stav českolipského stadionu neumožňuje regulérní a dostatečně bezpečné závody pro špičkové atlety. Mimo špatný stav atletické dráhy, se ale v České Lípě setkáváme se skvělou podporou, jak už ze strany města, tak organizace Sport Česká Lípa, proto formát i místo zachováme.

Pro další ročník se aktuálně uvažuje o termínu v polovině července. Termín včas uveřejním na Facebooku CL Sport. V tuto chvíli se můžete pokochat kompletní fotogalerií z druhé ročníku na webu: fotky.clsport.cz