Závody na žízeň! To je naše motto.

https://clsport.cz/index.php?a=clanek&id=62

Kategorie: Atletika
Datum vydání: 17. 06. 2022 10:31:00

Poslední roky zahýbali sportem jako nikdy. Je jedno jestli jste profesionální sportovec, dítě či nadšenec co si chce s přáteli zahrát, poslední roky změnili sport ve všech podobách, a to včetně soutěží. Většina pořadatelů se snaží vrátit do starých kolejí a obnovit své soutěže v podobě, jak jste je znali.

V CL Sportu jsme si vždy sport především užívali, a to všech jeho podob. Kolik našich soutěží se vrátí a kolik jich bude úplně nových pro nás není důležité. Hlavní je si opět společně užít skvělé sportovní události.

Na prvním místě by měl být především sport mládeže, ale rozhodně nezapomínáme ani na dospělé (kteří jsou často duší stále děti). Těmto akcím říkáme závody na žízeň, kde cílíme především na rekreační sportovce. A rovnou začínáme pořádnou specialitkou, Desetibojem dvojic. Atletický závod pro všechny, ano i pro sportovce, kteří znají některé disciplíny jen z televize. Rádi pomůžeme a poradíme všem závodníkům, jak absolvovat disciplíny jako skok o tyči nebo hod oštěpem, tak aby nikdo nepřišel ke zranění a neskončili jste s nulou.

A vzhledem k tomu, že je to závod na žízeň, tak kromě dvoučlenných týmů rádi přivítáme i jednotlivce či závodníky, kteří chtějí absolvovat jen jednu či více disciplín. Závod pořádáme v červencových svátcích 5. – 6. 7. Závod je vhodný pro závodníky každého věku, kdy mladší a veteránské kategorie budou mít váhu náčiní a překážky dle jejich kategorie. Zápolit se bude ve třech kategoriích: ženy, muži a smíšené. Pro vítězné týmy chystáme kromě personifikovaných diplomů i věcné ceny a pro všechny závodníky chystáme malou vzpomínku.

Tak už neváhejte a přihlaste svůj tým na stránce události a pokud hledáte parťáka, tak to zkuste na události na Facebooku, případně nám napište a někoho Vám najdeme.

Žijte sportem s CL Sportem.