Ohlédnutí fotbalisty Jana Broschinského na natáčení semifinále Výměny sportovců

https://clsport.cz/index.php?a=clanek&id=43

Kategorie: Golf
Datum vydání: 07. 08. 2020 10:00:00

Vyzpovídali jsme fotbalistu Jana Broschinského, který postoupila do semifinále přes duel s Romanou Blizníkovou za Mažoretky a následně si v semifinále svůj trénink prohodil s golfistkou Kateřinou Čermákovou.

Ve Výměně máš za sebou už dva sporty, který tě bavil víc?

Z těch dvou duelů nemůžu říct, že by mě jeden bavil víc a druhý míň, oba mě moc bavily a těšil jsem se na ně, je pravda, že v prvním duelu jsem vůbec nevěděl, co mě čeká a trošku jsem se toho i bál, ale díky Romče jsem to s odřenýma ušima celkem zvládnul. Golf jsem zase viděl jen v televizi a musím říct, že naživo ho hrát je fakt těžký, ale zase jsem měl výbornou trenérku Kačku, která se mi snažila vše vysvětlit. Jsem moc rad, že jsem si oba sporty mohl vyzkoušet, bylo to skvělý.

Pobavilo tě něco na natáčení nebo na co nejvíce vzpomínáš?

Nejde zapomenout na to, jak jsem se komicky kroutil s tou hůlkou a v druhém duelu na to, jak jsem hned při prvním pokusu minul míček a při druhým pokusu ho poslal do rybníka.

Pro finálový duel se chystá malé překvapení, co tipuješ, že by to mohlo být?

Myslím, že se po České Lípě šušká, že bys ve finále měl vystupovat před kamerou s obarvenou hlavou na blonďato (směřováno k moderátorovi pořadu).

Přehrát 1. semifinále Výměny sportovců